CNT AIT – Over de actuele Gaza oorlog

woensdag 7 januari 2009

CNT AIT – Over de actuele Gaza oorlog [en] Date Sat, 24 Jan 2009 19:30:42 +0200


Een pamflet uitgegeven door onze lokale vakbond in Toulouse, waarin wordt geprobeerd een anarchistische positie over de actuele oorlog in Gaza te geven. In solidariteit, Voor sociale revolutie en anarchie, CNT AIT Parijs,

========================

Om de slachtingen in Gaze en elders te voorkomen moet worden gestreden voor een wereld zonder geboorteland, land noch grens. Dat is waarom we de Palestijnen die proberen te ontsnappen aan de bombardementen, onze kameraden in Israel die zich moedig tegen de oorlog keren en degen die weigeren het uniform van het Israelische leger te dragen verwelkomen, we verwelkomen onze Griekse vrienden in hun bewonderenswaardige strijd tegen hun corrupte staat, en al degenen die overal vrede en vrijheid verdedigen, zonder compromis. Al degenen die gebroederlijk verenigd zijn over de grenzen heen.

Om contact op te nemen met de Israelische anarchisten tegen de oorlog en hun acties te steunen: http://awalls.org/about_aatwr

WEG MET ALLE LEGERS, WEG MET ALLE STATEN! IN ATHENE OF IN GAZA, IS HET DE ZELFDE MACHT, IS HET DE ZELFDE STRIJD, MACHT, MOORDENAAR!

CNT-AIT

Toulouse 07/01/2009

Demonstratie: zaterdag 10 januari in Toulouse (place du capitole)

Traduction : CNT-AIT Paris http://cnt-ait.info

Laisser un commentaire